Penceramah Pengurusan Stress kepada pekerja

Stress dalam kalangan pekerja bukan satu perkara yang asing dalam sesebuah organisasi pekerjaan. Jika stress tidak diuruskan dengan baik, prestasi dan produktiviti pekerja mudah terkesan. Oleh yang demikian, ceramah atau seminar berkaitan Pengurusan Stress merupakan satu inisiatif yang sangat penting bagi membantu pekerja-pekerja menjalani hidup yang sihat dan gembira sekaligus meningkatkan prestasi di tempat kerja.  

Pada 23 Februari 2019 (Sabtu) telah berlangsung Program Pengurusan Stress di Sekolah Menengah Kebangsaan Abu Bakar, Temerloh Pahang. Saya telah diundang bagi menyampaikan ceramah bertajuk Pengurusan Stress dan Gaya Hidup Sihat kepada guru-guru. Pelbagai respon positif telah saya terima.

InsyaAllah sekiranya anda mencari penceramah pengurusan stress, silalah hubungi saya Cikgu Amirul 01117676955 untuk maklumat lanjut. 

 

About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

One thought on “Penceramah Pengurusan Stress kepada pekerja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *