Penceramah Best Hala Tuju SPM 2019

Adakah anda mencari penceramah hala tuju spm untuk pelajar sekolah anda? Bagi para pelajar tingkatan 5, Ceramah Hala Tuju SPM merupakan satu perkongsian yang sangat penting kepada mereka dan wajib untuk diikuti. Ini untuk:

  • Membina matlamat mereka
  • Mengubah minda mereka
  • Memotivasikan diri mereka

 

Senang cakap Ceramah Hala Tuju SPM ini penting sebab nak bantu mereka betul-betul skor dalam SPM 2019. Dalam ceramah tersebut pelajar akan mendapat perkongsian pengalaman saya di sekolah berasrama penuh, rahsia student power, dan juga cerita-cerita menarik untuk meningkatkan motivasi mereka. 

 

InsyaAllah bagi tahun 2019, saya menjalankan ceramah Hala Tuju SPM dengan promosi bayaran sebanyak RM 300 sahaja bagi sekolah-sekolah yang terletak di Selangor, KL, Negeri Sembilan, Melaka dan juga johor. Bagi jemputan di negeri lain juga di alu-alukan dengan penambahan bayaran bergantung pada tempat.

Untuk maklumat lanjut, hubungi saya 01117676955 (Cikgu Amirul)

About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *