Penceramah Teknik Ulang kaji yang Berkesan

“Kita selalu dengar yang orang cakap, nak dapat A kena study lama lama. Lagi lama study, lagi banyak baca, lagi banyaklah A akan dapat”

Adakah anda bersetuju dengan kaedah belajar itu? Macam mana kalau saya katakan itu bukan cara STUDENT POWER buat ulang kaji?

Yang menariknya mungkin STUDENT POWER itu sendiri tak perasan yang dia sebenarnya buat ulang kaji dengan KAEDAH POWER. Bukan ulang kaji cara bertungkus lumus berjam jam lamanya di depan buku.


Mahukah anda mengizinkan saya mendedahkan RAHSIA STUDENT POWER buat ulang kaji, kepada pelajar pelajar anda sekaligus membantu mereka meningkatkan pencapaian akademik? 

Siapa tak nak tengok student sendiri dapat banyak A kan?


Jadi hubungi saya di 01117676955 untuk sesi perkongsian RAHSIA STUDENT POWER ini di sekolah anda. 

Dulu di matrik saya gagal dalam subjek matematik. Tapi akhir semester saya dapat A! Walaupun saya bukan seorang yang pandai, tapi saya percaya dengan TEKNIK ULANG KAJI POWER ini pasti mampu juga untuk memberikan keseronokkan kepada pelajar anda bila mereka mampu dapat gred yang terbaik. 


INFO TAMBAHAN : Saya telah melibatkan diri secara aktif dalam dunia motivasi, pembangunan diri sejak 2012. Oleh yang demikian untuk mendengar tips tips motivasi perkongsian podcast daripada saya boleh layari  Youtube  dan search ‘Penceramah motivasi amirul ramli’

Klik video di bawah untuk penerangan Modul Rahsia Student Power

About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *