Penceramah teknik belajar STUDENT POWER

Adakah anda sedang mencari penceramah yang dapat memberikan teknik teknik belajar yang hebat dan terbukti berkesan kepada pelajar anda?

“Sudikah anda untuk membenarkan saya berkongsi RAHSIA STUDENT POWER?” 

Rahsia yang saya yakin mampu melonjakkan prestasi akademik pelajar anda sebab saya sendiri lakukan TEKNIK BELAJAR POWER ini di Universiti!

“Saya pernah gagal dalam ujian matematik semester satu di matrik. Di hujung pengajian saya tak sangka berjaya dapatkan A!”


Saya bukanlah seorang student yang genius, saya seorang yang bekerja keras dalam akademik. Namun rupa rupanya teknik ulang kaji yang saya lakukan ternyata sia sia, sebab CARA STUDENT POWER buat ulang kaji berbeza!

Ceramah RAHSIA STUDENT POWER ini sesuai untuk pelajar sekolah menengah, pelajar kolej, mahupun universiti. 

“Sekiranya anda mencari penceramah motivasi yang berusaha memastikan perubahan diri berlaku pada diri audiens, bolehlah hubungi saya di 01117676955” -(Amirul)


INFO TAMBAHAN : Saya telah melibatkan diri secara aktif dalam dunia motivasi, pembangunan diri sejak 2012. Oleh yang demikian untuk mendengar tips tips motivasi perkongsian podcast daripada saya boleh layari  Youtube  dan search ‘Penceramah motivasi amirul ramli’

Klik video di bawah untuk penerangan Modul Rahsia Student Powe

About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *