Penceramah Motivasi Pelajar Sekolah

Adakah anda sedang memerlukan penceramah yang dapat menaikkan prestasi pelajar di sekolah anda dengan mendadak? Adakah anda ditugaskan oleh pihak sekolah mencari penceramah motivasi yang mampu melonjakkan pencapaian akademik pelajar?

“Jika anda seorang guru, atau pentadbir sekolah, pastinya anda inginkan para pelajar anda didedahkan dengan rahsia bagaimana PELAJAR POWER belajar, tak begitu?” 


Ingin saya tegaskan saya bukan seorang pelajar genius. Saya seorang pelajar biasa (saya percaya ramai daripada kita juga begitu) yang bekerja keras untuk mendapatkan gred yang baik dalam peperiksaan.

Semasa di Universiti, tanpa saya sedar, saya telah melakukan satu teknik belajar yang terbukti bukan saja berjaya menaikkan gred saya malah turut menjadikan saya bersemangat untuk belajar!

 

 

Setelah tamat pengajian, saya terbaca satu buku HOW TO BECOME A STRAIGHT A STUDENT hasil nukilan Cal Newport. Ternyata teknik belajar yang telah saya lakukan tanpa sengaja itu sebenarnya teknik yang digunakan oleh PELAJAR POWER. 


“HUBUNGI SAYA UNTUK SLOT CERAMAH RAHSIA PELAJAR POWER. SAYA YAKIN PRESTASI AKADEMIK PELAJAR ANDA AKAN MENINGKAT APABILA MEREKA TAHU CARA STUDENT POWER BELAJAR”

 


 

Jadi andainya anda berminat untuk menjalankan slot CERAMAH MOTIVASI STUDENT POWER, di sekolah anda, silalah hubungi saya di 01117676955 (Cikgu Amirul). Saya amat berbesar hati untuk datang dan menyampaikan perkongsian yang power ini. 


About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *