Penceramah Motivasi Pelajar Sekolah

Adakah anda sedang memerlukan penceramah yang dapat menaikkan prestasi pelajar di sekolah anda dengan mendadak? Adakah anda ditugaskan oleh pihak sekolah mencari penceramah motivasi yang mampu melonjakkan pencapaian akademik pelajar?

“Jika anda seorang guru, atau pentadbir sekolah, pastinya anda inginkan para pelajar anda didedahkan dengan rahsia bagaimana PELAJAR POWER belajar, tak begitu?” 


Ingin saya tegaskan saya bukan seorang pelajar genius. Saya seorang pelajar biasa (saya percaya ramai daripada kita juga begitu) yang bekerja keras untuk mendapatkan gred yang baik dalam peperiksaan.

Semasa di Universiti, tanpa saya sedar, saya telah melakukan satu teknik belajar yang terbukti bukan saja berjaya menaikkan gred saya malah turut menjadikan saya bersemangat untuk belajar!

Setelah tamat pengajian, saya terbaca satu buku HOW TO BECOME A STRAIGHT A STUDENT hasil nukilan Cal Newport. Ternyata teknik belajar yang telah saya lakukan tanpa sengaja itu sebenarnya teknik yang digunakan oleh PELAJAR POWER. 


“HUBUNGI SAYA UNTUK SLOT CERAMAH RAHSIA PELAJAR POWER. SAYA YAKIN PRESTASI AKADEMIK PELAJAR ANDA AKAN MENINGKAT APABILA MEREKA TAHU CARA STUDENT POWER BELAJAR”


Jadi andainya anda berminat untuk menjalankan slot ceramah RAHSIA PELAJAR POWER ini, di sekolah anda, dialu-alukan untuk hubungi saya di 01117676955. Saya amat berbesar hati untuk datang dan menyampaikan perkongsian yang bernilai ini. 


INFO TAMBAHAN : Saya telah melibatkan diri secara aktif dalam dunia motivasi, pembangunan diri sejak 2012. Oleh yang demikian untuk mendengar tips tips motivasi perkongsian saya boleh layari Youtube dan search ‘Penceramah Motivasi Amirul Ramli’

Klik pada video di bawah untuk penerangan Modul Rahsia Student Power

About Amirul Ramli

Mula aktif menulis artikel-artikel dan menerbitkan podcast dalam blog sejak 2012 dan sekarang bertugas sebagai seorang guru. Minat bidang motivasi, pembangunan diri, psikologi dan yang sama waktu dengannya. Selalulah singgah blog ini kalau anda pun minat dunia motivasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *