PODCAST MOTIVASI : Sebab apa anda perlu layan semua orang dengan baik

Anda marah tak bila orang layan anda macam anda tak ada perasaan? Mesti begang dan rasa panas kan? 

“Saya dulu pun mudah jiwa ni berapi dan pemarah. Macam mana pun sekarang ni dah cool down sikit. Cewahh..”

Bukan sebab faktor usia, sebab ada sesuatu yang berlaku kepada saya, dan mungkin pernah berlaku kepada anda juga.

Klik pada audio player di bawah untuk dengar

[PulihDiri Podcast Motivasi Episod 7]

 

About Amirul Ramli

Menubuhkan Noetic Therapy Resources pada 2012. Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Komunikasi UIAM. Minat bidang motivasi, pembangunan diri, psikologi dan yang sama waktu dengannya. Sedang mengejar impian sebagai profesional speaker!

Leave a Reply