PODCAST MOTIVASI : Sebab apa anda perlu layan semua orang dengan baik

Anda marah tak bila orang layan anda macam anda tak ada perasaan? Mesti begang dan rasa panas kan? 

“Saya dulu pun mudah jiwa ni berapi dan pemarah. Macam mana pun sekarang ni dah cool down sikit. Cewahh..”

Bukan sebab faktor usia, sebab ada sesuatu yang berlaku kepada saya, dan mungkin pernah berlaku kepada anda juga.

Klik pada audio player di bawah untuk dengar

[PulihDiri Podcast Motivasi Episod 7]

 

About Amirul Ramli

Seorang guru dan penceramah profesional. Pemegang ijazah sarjana muda Kejuruteraan Komunikasi (UIA) dan ijazah sarjana Teknologi Pengajaran (UIA). Mula aktif menulis artikel dan menerbitkan podcast sejak 2012 lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *