Gunakan hipnosis dalam pemulihan ketagihan video lucah dan ketagihan onani

Apa khabar? Sihat hendaknya hari ni. Alhamdulillah terima kasih sebab anda mengikuti blog ini. Untuk tahun 2017 ni saya akan memaksa diri saya untuk update blog ini sekurang-kurangnya satu entri dalam sehari. 

Bila cakap ni macam senang, namun bila ada hari yang buzy jadi macam-macam lah dugaan yang datang.


Macam mana pun saya memang berazam untuk jadikan blog Pulih Diri ini sebagai blog atau website no 1 dalam Malaysia dalam membantu sesiapa saja yang terlibat dengan ketagihan video lucah atau ketagihan pornografi ini. 

Ok dah cukup la tu, kita berbalik pada tajuk utama. Hipnosis, ya betul tu kita akan bercakap tentang hipnosis. 

Jika anda dah memiliki MODUL KETAGIHAN 2.0 anda pastinya akan dapat pendedahan mengenai 

HIPNOTERAPI DALAM MELAWAN KETAGIHAN VIDEO LUCAH ATAU KETAGIHAN PORNOGRAFI



Baik kita mulakan dengan soalan pertama. Apakah yang dimaksudkan dengan hipnosis?

Hipnosis adalah satu kaedah di mana hipnotis memberikan satu ‘saranan’ atau menanam ‘idea’ dalam minda seseorang



Jadi hipnoterapi pula bermaksud, satu kaedah untuk menanam idea dalam minda anda, agar diri anda menerima sesuatu kenyataan seolah-olah ianya sudah pun berlaku. 


Boleh tangkap? Contohnya mudah sangat. Anda tengok cermin, kemudian anda kata pada diri

“Aku seorang yang berani”


Dan anda buat benda tu setiap hari, dalam keadaan yang yakin akan menjadi kenyataan. Jadi apa hasilnya? Anda akan jadi berani!

Maksudnya dengan kata-kata tu anda dah menanam satu ‘idea’ atau ‘saranan’ dalam diri anda. Menarik kan?

Ok mungkin lepas ni anda boleh cuba, setiap kali anda tengok cermin, anda katakan pada diri anda

“Aku boleh lawan ketagihan video lucah ni. Aku boleh!”



Cuba buat dan saya pasti anda dapat rasa sesuatu getaran dalam diri anda. Sebab anda menanam satu bentuk ‘idea’ dalam minda anda. 


Nak lagi power boleh dapatkan  MODUL KETAGIHAN 2.0  sebab anda bukan saja dapat skrip hipnoterapi yang dah ditulis lengkap dengan hypnotic language & hipnotic pattern, malah anda akan turut dapat audio MP3 hipnoterapi khusus dalam memulihkan ketagihan video lucah dan ketagihan pornografi.


Baik jumpa lagi dalam entri yang berikutnya

Be strong! Keep moving forward!

About Amirul Ramli

Leave a Reply