Penceramah Akademik untuk Pelajar SCORE SPM 

SPM adalah peperiksaan yang terbesar perlu dihadapi oleh setiap pelajar. Peperiksaan yang bakal menjadi penentu masa depan mereka. 

Adakah anda mencari penceramah yang boleh membantu meningkatkan pencapaian cemerlang pelajar anda dalam SPM? Aspek paling penting bagi menjamin prestasi pelajar tentunya TEKNIK ULANG KAJI.

“Menyedihkan bila ada pelajar yang ulang kaji berjam jam lamanya, bertungkus lumus, menahan ngantuk dan berusaha bersungguh sungguh, namun TAK SCORE” 


Bukan salah mereka tak study, cuma TEKNIK ULANG KAJI mereka tak cukup POWER. Sebab STUDENT POWER ada rahsia TEKNIK ULANG KAJI mereka sendiri.

Saya bukanlah pelajar POWER, saya pernah dapat ‘kosong’ untuk kuiz, pernah juga gagal, bagaimana pun saya juga pernah dapat A untuk subjek sukar. 

Oleh itu, saya tahu ada beza antara student biasa ulang kaji, dengan STUDENT POWER buat ulang kaji. 


INFO TAMBAHAN : Saya telah melibatkan diri secara aktif dalam dunia motivasi, pembangunan diri sejak 2012. Oleh yang demikian untuk mendengar tips tips motivasi perkongsian podcast daripada saya boleh layari  Youtube  dan search ‘Penceramah motivasi amirul ramli’

Klik  video di bawah untuk penerangan Modul Rahsia Student Power

About Amirul Ramli

Mula aktif menulis artikel-artikel dan menerbitkan podcast dalam blog sejak 2012 dan sekarang bertugas sebagai seorang guru. Minat bidang motivasi, pembangunan diri, psikologi dan yang sama waktu dengannya. Selalulah singgah blog ini kalau anda pun minat dunia motivasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *